Vrijwilligers

Een Survivalrun rond en door de binnenstad en haven van Elburg.Voor jong en oud (vanaf 6 jaar). Het is geen wedstrijd, het gaat om de prestatie en veel lol.


Deelname € 10,-  per persoon

Let op: Nadat je op de verstuur knop hebt gedrukt verschijnt hier gelijk onder of bovenaan de pagina een regeltje in het wit dat je inschrijving is verzonden.

Vrijwilligers


Dit fantastische evenement kan alleen tot stand komen met vrijwilligers, veel vrijwilligers!

Je zit op deze pagina dus je bent al nieuwsgierig geworden.


Twijfel niet en help mee. Vul even onderstaand formulier in, zodat we gelijk je juiste gegevens hebben.


Er zijn diverse klussen. Er zijn mensen nodig voor de opbouw, het helpen bij de obstakels, de inschrijving, de catering, het regelen van verkeer, diverse faciliteiten bij het clubhuis, nou noem eigenlijk maar op.

Bij geen voorkeur kan je de vakjes leeg laten en kijken we waar we je het hardst nodig hebben.


Voor de EHBO hebben we een professionele organisatie, maar het is wel handig te weten wie er extra bevoegd is ter ondersteuning. Mocht je al bevoegd zijn als verkeersregelaar dit jaar, dan willen we dat ook graag van je weten. En of je kan wrikken voor de boten oversteek.


Heb je een specialiteit bijv. fotograaf, filmmaker, DJ of iets anders, vink dan even het specialiteit vakje aan en leg het uit in het opmerkingen veld. Dan kunnen we daar rekening mee houden.


Je moet er wel rekening mee houden dat je de hele dag (22 juni) kwijt bent. Sommige klussen zullen iets korter zijn, maar dat is nu nog niet aan te geven. Ook op de dag ervoor (21 juni) kunnen we al mensen gebruiken bij het opbouwen van de grote obstakels en het verzamelen van het materiaal, het voorbereiden van de inschrijving etc. En de dag erna (23 juni) voor het schoonmaken van het clubhuis.


Heb je specifieke vragen, mail ons dan maar even.

 
 
 
Opbouw
Obstakels
Verkeer
Inschrijving
Catering
Faciliteiten clubhuis
Boten oversteek
Ik heb een specialiteit (zie opmerkingen)
 
vrijdag 21 juni overdag
vrijdag 21 juni 's avonds
zaterdag 22 juni overdag
zondag 23 juni overdag
 
Ik ben bevoegd verkeersregelaar
Ik heb een geldig EHBO diploma
Ik kan wrikken